Reteta zilei: Ardei umpluti cu vita si legume

Printeaza

Ardei umpluti cu vita si legume din: vita, orez brun, branza cheddar, fasole neagra, porumb, sos de rosii, coriandru, chimen, praf de chili, sare, piper, ardei, smantana.

Ardei umpluti cu vita si legume

Ardei umpluti cu vita si legume

Ingrediente: 

  • 1 kg carne tocata de vită
  • 1 1/2 căni de orez brun fiert
  • 1 1/2 cani branza cheddar tocata
  • 1 cutie fasole neagra
  • 1 cana boabe de porumb
  • 1 cană sos de rosii
  • 2 linguri coriandru tocat
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita praf de chili
  • sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 6 ardei
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare:

Curatati si asezati ardeii intr-o cratita.

Ardei umpluti cu vita si legume

Într-un castron mare, se combina carnea de vită, orez, 1 cană brânză, fasole neagra, porumb, sos, coriandru, chimen și chili. Se condimentează cu sare și piper, dupa gust. Umpleti fiecare ardei gras.

Ardei umpluti cu vita si legume
Așezați ardeii in cratita. Se acopera si se fierb pentru 2-3 ore.
Scoateti capacul si adaugati restul de branza. Se acopera si se fierb timp de încă 10-15 minute.

Ardei umpluti cu vita si legume
Serviti imediat, cu smantana.

Ardei umpluti cu vita si legume

Ardei umpluti cu vita si legume

Ardei umpluti cu vita si legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.