Piept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, vin, iaurt, unt, sare, piper, bacon. Ingrediente: 500 g piept de pui 1 borcan sparanghel 100 ml vin alb 50 g iaurt grecesc 1 linguriţă unt sare piper 100 g bacon Mod de prepaarare: Pieptul de pui îl tai fâşii, pe care le tragi la […]
Sparanghel cu ou din: oua, sparanghel, rosii cherry, ceapa, ulei, mustar, suc de lamaie, sare, piper, marar. Ingrediente: 10 ouă de prepeliţă 1 legătură de sparanghel tânăr 300 g de roşii cherry 1 legătură de ceapă verde 2-3 linguri ulei de măsline sare piper Pentru sos: muştar de Dijon sucul de la 1 lămâie 1 […]
Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan din: sparanghel verde si alb, prosciutto crudo, ulei de măsline extravirgin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 300 g de sparanghel verde 200 g de sparanghel alb 100 g de prosciutto crudo 3 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de parmezan ras sare şi piper Mod de preparare: Se pune o oală […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Merita incercate aperitivele astea