Reteta zilei: Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de antricoate de vitel cu cartofi si morcovi nature din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Ingrediente: 

  • 4-5 antricoate vitel
  • bulion
  • vin rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • maghiran
  • boia iute
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi

 

Mod de preparare:

Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Intr-un castron incapator se face un sos din bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran si boia de ardei iute. Se pun antricoatele in sos si se lasa la macerat aproximativ 2-3 ore.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Apoi se aseaza intr-o tava, se adauga sosul in care s-au macerat si se dau la cuptor pentru aproximativ 2 ore.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Cartofii si morcovii se curata de coaja, se taie si se dau la cuptor cu sare, piper si apa aproximativ 1 ora.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Se servesc calde cu salata verde sau muraturi.

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi nature

Antricoate de vitel cu cartofi si morcovi natur

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Bun, bun, o sa incerc si eu asa ceva 🙂

  2. Imi plac si mie antricoatele de vitel 🙂 Dar parca e prea mult sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.