Reteta varza de Bruxelles cu unt

Printeaza

Reteta varza de Bruxelles cu unt din: verzisoare, franzela, sare, unt, smantana, bulion de carne.

Ingrediente:Reteta varza de Bruxelles cu unt

  • 200 g verzişoare
  • 1/2 felie franzelă
  • sare
  • 10 g unt
  • 1 lin­guriţă smantană
  • 3-4 linguri bulion de carne

 

Mod de preparare:

Se curăţă verzişoarele de frunzele de la exterior, se spală în mai multe ape reci, apoi se fierb în apă cu sare, în care am pus franzela pentru a-i absorbi mirosul caracteristic.

Se scurg, se pun într-o crăticioară sau vas yena, li se toarnă dea­supra untul topit, smantana şi bulionul de carne. Se lasă la cuptor să scadă 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.