Reteta traditionala frantuzeasca

Printeaza

Reteta traditionala frantuzeasca din: oua, parmezan, nucsoara, piper.

Ingrediente:Reteta traditionala frantuzeasca

  • 4 oua
  • 4 linguri parmezan
  • 1 linguriţă nucşoară
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180°C. Se separă 4 ouă, iar gălbenuşurile se lasă în jumătăţile de coajă.

Se bat albuşurile cu sare şi se aşază în forme de sufleu unse cu unt; se presară 4 linguri parmezan şi 1 linguriţă nucşoară rasă şi se dau la cuptor 4-5 min. Se scot din cuptor şi se adaugă gălbenuşurile.

Se piperează şi se reaşază formele în cuptor; se mai coc un minut şi jumătate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.