Reteta tocanita cu legume

Printeaza

Reteta tocanita cu legume din: carne de vitel, carne de porc, piept de pui, ulei, ceapa, usturoi, boia, rosii, ardei, smantana, marar, condiment.

Ingrediente:Reteta_tocanita_cu_legume

  • 300 g carne de viţel
  • 300 g carne de porc, slabă
  • 300 g piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 1 linguriţă boia
  • 3-4 roşii coapte bine
  • 1-2 ardei graşi
  • 100 g smântână
  • 1 legătură mărar verde
  • 2 linguriţe condiment vegetal picant

 

Mod de preparare:

Speli, cureţi şi toci mărunt ceapa şi usturoiul şi le căleşti puţin în ulei.

Adaugi carnea de vită, tăiată bucăţele, presari boia şi torni apă cât să acopere ingredientele.

Fierbi carnea înăbuşit, timp de 30 de minute. Adaugi apoi carnea de porc tăiată bucăţele şi mai pui foarte puţină apă caldă.

Dacă mai e cazul, continui fierberea 15-20 de minute.

Apoi adaugi şi carnea de pasăre, tăiată tot bucăţele şi continui fierberea, până ce toate tipurile de carne sunt moi.

Adaugi ardeiul tăiat mărunt şi roşiile decojite şi tăiate cubuleţe.

Adaugi condimentul vegetal picant şi piper după gust şi amesteci bine.

Mai laşi să fiarbă bine totul, numai 5 minute şi adaugi mărarul tocat fin.

Serveşti cu smântână.

Reteta tocanita cu legume

Reteta_tocanita_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.