Reteta tiramisu

Printeaza

Reteta tiramisu din: piscoturi, zahar, cacao, oua, mascarpone, cafea.

Ingrediente:Reteta_tiramisu

  • 400 g pişcoturi de şampanie
  • 250 g cremă mascarpore
  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 3 ceşcuţe cafea concentrată
  • 2 linguri cu vârf cacao

 

Mod de preparare:

Mai întâi freci spumă gălbenuşurile cu zahărul. Adaugi crema de brânză mascarpone şi omogenizezi bine amestecul.

Baţi spumă tare albuşurile cu un praf de sare, încorporezi gălbenuşurile combinate cu brânza, amestecând uşor cu o lingură până se omogenizează.

Aşezi pe fundul unui vas termorezistent pişcoturi înmuiate în cafea, fără a lăsa spapu între ele. Doar le introduci în cafea şi le scoţi imediat, pentru că se înmoaie foarte repede.

Torni jumătate din compoziţia de brânză, aşezi alt strat de pişcoturi înmuiate în cafea şi la final restul de cremă. Pudrezi cu cacao şi laşi la frigider până a doua zi, pentru a se întări crema.

Reteta tiramisu

Reteta_tiramisu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.