Reteta tiramisu la pahar

Printeaza

Reteta tiramisu la pahar din: piscot, cafea, mascarpone, oua, zahar, portocala, cacao, lichior, extract de vanilie.

Ingrediente:Reteta_tiramisu_la_pahar.jpg

  • 400 g pişcoturi de şampanie
  • 200 g cafea neîndulcită
  • 350 g mascarpone
  • 6 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • o portocală
  • 1 lingură mare de cacao
  • 1 linguriţă lichior de cafea sau ciocolată
  • 1 linguriţă extract de vanilie

 

Mod de preparare:

Se bat gălbenuşurile cu aromele şi coaja de portocală, apoi se adaugă mascarpone. Se bat albuşurile spumă, se adaugă zahărul şi se omogenizează bine. Albuşurile se adaugă peste crema de mascarpone, omogenizând cu grijă.

Se înmoaie pişcoturile în cafea, apoi se aşază 2-3 pişcoturi în fiecare pahar. Se toarnă crema astfel încât să se umple paharul, acoperind bine pişcoturile. Se presară cu cacao şi se dă la rece 3-4 ore.

Reteta tiramisu la pahar

Reteta_tiramisu_la_pahar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.