Reteta tigaie picanta

Printeaza

Reteta tigaie picanta din: piept de pui, ulei de masline, dovlecei, ardei, supa de legume, sare, piper, frunzuliţe de salvie, ghimbir, praz.

Ingrediente:Reteta_tigaie_picanta

  • 2 piepţi de pui dezosaţi fără piele
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei iute
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • 2 – 3 frunzuliţe de salvie
  • ghimbir ras proaspăt sau pulbere
  • 2 fire praz

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Speli şi carnea. Apoi tai fâşii lungi, cât mai subţiri, atât carnea, cât şi legumele. Prazul îl tai mai întâi în 3 – 4 părţi, în funcţie de cât de lung e firul, apoi fâşii.

Intr-o tigaie de teflon, pui la încins uleiul de măsline, Imediat, adaugi fâşiile din carne de pui, amestecând asa încât să-si schimbe culoarea pe fiecare parte.

Adaugi apoi ardeiul iute, prazul şi dovleceii, condimentezi cu ghimbir, piper, sare şi salvie. Amesteci totul bine şi torni apoi supa. După 1 minut, adaugi 2-3 frunzuliţe de salvie tocate fin.

Mai lasi cam 5 minute la foc iute, amestecând din când în când. Serveşti preparatul cât este cald.

Reteta tigaie picanta

Reteta_tigaie_picanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.