Reteta supa minestrone

Printeaza

Reteta supa minestrone din: morcov, ceapa, telina, varza, ardei, spanac, paste, usturoi, ulei, patrunjel, sare, parmezan.

Ingrediente:Reteta_supa_minestrone

  • 1 morcov
  • 1 ceapă uscată
  • 1 ţelină
  • 1 varză
  • 1 ardei roşu
  • spanăc (proaspăt sau congelat)
  • 1 bol cu paste
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 150 g parmezan
  • 1 linguriţă legume cu verdeata (plic)

 

Mod de preparare:

Tai cubuleţe morcovul, ceapa şi ţelina, iar ardeiul şi varza fâşii, apoi le căleşti într-o oală, în puţin ulei de măsline.

Adaugi apoi 1 litru de apă fierbinte şi 1 linguriţă legume cu verdeata.

Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă timp de 15 minute.

Către sfârşit, adaugi spanacul, pastele şi usturoiul tocat mărunt.

Potriveşti şi gustul de sare.

Când supa este gata, presari pătrunjelul tocat fin şi pui capacul.

Serveti supa cu parmezan.

Reteta supa minestrone

Reteta_supa_minestrone

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Minestrone delicios

Minestrone delicios din: fasole alba, napi, morcovi, praz, varza dulce, fasole verde, spaghetti, rosii, ceapa, cuisoare, usturoi, busuioc, costita, sare si piper.   Ingrediente: 300 g fasole albă 100 g napi 150 g morcovi din soiul carote 200 g praz (partea albă) 1/4 de varză dulce 150 g fasole verde 80 g spaghetti 200 g […]

 

Minestrone rapid de iarna

Minestrone rapid de iarna din: amestec de legume congelate, paste pentru supa, supa de pasare, sare, piper, naut, oregano si parmezan.   Ingrediente: 500 g amestec de legume congelate (morcov, rădăcină de pătrunjel, ţelină verde, ardei gras, varză de Bruxelles) 150 g paste pentru supă 200 ml supă fierbinte de pasăre sare, piper 150 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.