Reteta supa de peste

Printeaza

 Reteta supa de peste

Ingrediente:Reteta supa de peste

  • 2 kg peşte
  • 2 l apă
  • 1 l suc de roşii
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 plic condiment pentru peşte
  • 1 cubuleţ condimente pentru peşte
  • 1 legătură mărar
  • boia iute
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Pui la foc apa şi sucul de roşii. Cureţi morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ceapa, ardeiul, le tai în bucăţi mici şi le pui în supă. Adaugi condimentele, condimentul la cub, boiaua şi foile de dafin după gust.

O laşi să fiarbă. O guşti şi mai potriveşti de condimente. Când morcovii sunt pe jumă­tate fierţi, adaugi peştii curăţaţi, tăiaţi în bucăţi de aproximativ 5 cm.

Laşi supa să fiarbă aproximativ 30 de minute la foc mic. Când e gata, pui nărarul tocat mărunt şi bucăţele de ardei iute, deoarece supa de peşte trebuie să fie picantă.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Tare buna supa de peste!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.