Reteta sos remoulade

Printeaza

Reteta sos remoulade din: ulei, oua, tarhon, marar, patrunjel, ceapa, mustar, lamaie, capere, castraveciori, sare, piper.

Ingrediente:Reteta sos remoulade

  • 100 ml ulei
  • mărar
  • pătrunjel verde
  • tarhon proaspăt
  • 2 ouă
  • 1 fir de ceapă verde
  • muştar
  • lămâie
  • sare
  • piper
  • 1-2 castraveciori în oţet
  • 30 g capere
  • 2 gălbe­nuşuri crude

 

Mod de preparare:

Pregătiţi o maioneză din: ulei, gălbenuşuri, muştar, sare şi piper. Combinaţi-o apoi cu verdeaţa tocată fin, cu ceapa şi caperele rase.

Puneţi în acelaşi sos şi miezul de castraveciori dat pe răzătoarea fină. Se poate servi imediat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.