Reteta sos napoletan

Printeaza

Reteta sos napoletan din: suc de rosii, faina, ulei, piper, busuioc, tarhon.

Ingrediente: Reteta sos napoletan

  • 1 l suc de roşii
  • 50 g făină
  • 1 lingură ulei
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 lingură busuioc
  • 1 lingură tarhon

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert sucul de roşii şi, când dă în clocot, se încorporează făina, în ploaie. Se adaugă boabele de piper. Se fierbe timp de 10 mi­nute, amestecând continuu.

La final, se adaugă tarhonul si busuiocul tocate mărunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.