Reteta sos de usturoi si cartofi

Printeaza

Reteta sos de usturoi si cartofi

Ingrediente:Reteta sos de usturoi si cartofi

  • 5 căţei de usturoi
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1/2 de lingură de zeamă de lămâie
  • 1 cartof fiert în coajă
  • sare
  • piper
  • verdeaţă pentru decor

 

Mod de preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, apoi cartoful cald fără coajă, după care se adaugă gălbenuşurile, sare, piper, zeamă de lămâie şi uleiul ca la o maioneză până devine consistent.

Se serveşte ca garnitură la friptură de miel, viţel sau pasăre şi la carne rasol.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.