Reteta sos alb cu smantana

Printeaza

Reteta sos alb cu smantana din: faina, smantana, supa de legume.

Ingrediente:Reteta sos alb cu smantana

  • 100 g făină
  • 1 kg smântână
  • 500 ml supă de legume

 

 

 

Mod de preparare:

Supa de legume, din care foarte puţină (în stare rece) se foloseşte pentru diluarea făinii, se pune să dea în clocot. Se toarnă făina diluată treptat, amestecându-se bine. Treptat, se adaugă şi smântână, amestecând ca să se omogenizeze.

Se mai fierbe timp de un sfert de ora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.