Reteta simpla de icre

Printeaza

Reteta simpla de icre din: ulei, icre, masline, ceapa, lamaie, apa minerala, sare.

Ingrediente:Reteta simpla de icre

  • 300 ml ulei
  • 100 g icre
  • sare
  • măsline
  • ceapă
  • zeamă de lămâie
  • apă minerală

 

Mod de preparare:

Treci icrele proaspete printr-o sită ca să le îndepărtezi pieliţele. Le dai cu sare şi le laşi într-un castron, la rece, cel puţin 24 de ore. Le amesteci cu o lingură de lemn, picurând ulei puţin câte puţin.

După ce s-au albit, poţi băga mixerul şi de acum poţi turna mai mult ulei. Stropeşti din când în când cu câte 1-2 picături de apă minerală.

La final, adaugi zeamă de lămâie, în funcţie de cât le vrei de acre, mixând continuu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.