Reteta salata de sparanghel

Printeaza

Reteta salata de sparanghel din: sparanghel, zahar, otet, sare.

Ingrediente:Reteta salata de sparanghel

  • 900 g sparanghel
  • 6 linguri zahăr
  • 5 lin­guriţe oţet concentrat
  • 1 linguriţă sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă sparanghelul şi se îndepărtează părţile dure. Se spală şi se taie beţişoare de circa trei centimetrii şi jumătate. Se sărează şi se lasă o oră, după care se usucă cu un prosop curat.

Zahărul se dizolvă în puţină apă şi se pune la foc, până se obţine un sirop. Se adaugă oţetul concentrat şi se lasă să se răcească bine.

Se toarnă peste sparanghel şi se lasă două ore, să se pătrundă bine, după care se poate servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.