Reteta salata cu gogonele

Printeaza

Reteta salata cu gogonele din: gogonele, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 gogonele
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Gogonelele se spală, se şterg, se pun într-o tavă şi se dau la cuptor să se coacă. După ce se răcesc, se dau prin maşina de tocat.

In pasta ob­ţinută se adaugă treptat uleiul şi se freacă, apoi se adaugă ceapa tocată mărunt, se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.