Reteta rulada de legume (varianta)

Printeaza

Reteta rulada de legume din: sfecla, varza, morcovi, ciuperci, telina, ardei, ulei, sare, piper, ou, iaurt, faina, drojdie.

Ingrediente:Reteta_rulada_de_legume

  • 100 g sfeclă roşie
  • 100 g varză roşie
  • 100 g morcovi
  • 1 kg ciuperci champignon
  • 100 g ţelină
  • 1 ardei gras mare
  • 2 linguriţe ulei
  • sare
  • piper

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 150 g iaurt
  • 250-300 g făină
  • 1/2 pachet drojdie

 

Mod de preparare:

Speli legumele. Pui 1-2 linguriţe cu ulei într-o tigaie. Laşi să se încingă uleiul. Apoi adaugi legumele spălate şi tăiate mărunt. Le căleşti. Adaugi sare şi piper, după gust.

După ce s-au călit, prepari foaia pentru aluat. Din iaurt, puţină drojdie, făină şi ou faci o foaie de aluat. O umpli cu legumele călite, doar după ce legumele s-au răcit.

După ce ai modelat rulada, o pui într-o tavă de cuptor, pentru a sta 40 de minute la foc mic.

Reteta rulada de legume

Reteta_rulada_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.