Reteta de Ras El Hanout

Printeaza

Se macină şi se amestecă, într-un mojar sau într-o râşniţţa de cafea, câte 1 linguriţă de chimion, ghimbir, turmeric (curcuma), sare, 3/4 linguriţă de scorţişoară, 3/4 linguriţă de piper negru, 1/4 lingiuriţă de cuişoare şi câte 1/2 linguriţă de piper alb, seminţe de coriandru, piper cayenne, ienibahar, nucşoară.

Se păstrează într-un recipient bine închis.

Ras El Hanout

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.