Reteta pui cu conopida

Printeaza

Reteta pui cu conopida din: carne de pui, conopida, ulei, faina, smantana, bulion.

Ingrediente:Reteta pui cu conopida

  • 150 g carne de pui
  • 150 g conopidă
  • 1 lingurâ ulei
  • 1 lin­guriţă făină
  • 1 linguriţă smantanâ
  • 50 ml bulion de carne

 

Mod de preparare:

Carnea de pui curăţată şi spălată se prăjeşte în ulei, la care se adaugă din cand în cand apă caldă. Cand e gata, i se adaugă conopida fiartă, făina desfăcută în apă rece şi bulionul de carne.

Se lasă să mai fiarbă încet şi să scadă pe marginea maşinii. Inainte de a se servi se adaugă smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.