Reteta piept de curcan umplut

Printeaza

 Reteta piept de curcan umplut

Ingrediente:Reteta piept de curcan umplut

  • 2 piepturi de curcan, 600 g
  • 600 g spanac (de la congelator)
  • 200 g brânză de oaie
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 5-6 roşii (de la borcan)
  • 1 lingură busuioc uscat mărunţit

 

 

Mod de preparare:

Decongelezi spanacul, îl mai opăreşti o dată, apoi îl scurgi şi-l tai mărunt. In timp ce se decongelează spanacul, tai brânza cubuleţe, o amesteci cu spanacul si potriveşti de sare şi piper. Speli carnea,  depărtezi pielea, astfel încât să se formeze un buzunar în care pui cu lingura compoziţia cu spanac şi brânză.

Procedezi astfel şi cu celălalt piept de curcan, apoi le ungi cu câte 2 linguri de ulei şi le aşezi într-o tavă în care ai pus puţin ulei şi apă. Dai la cuptor pentru 40-45 de minute, la foc potrivit.

Tai roşiile cubuleţe, le căleşti într-o lingură de ulei timp de 10 minute, apoi potriveşti de sare, piper şi busuioc. După ce s-a rumenit carnea, o scoţi pe un pla­tou si o aduci la masă cu sosul alături.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am mai mancat demult piept de curcan. O sa incerc reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.