Reteta pastrav cu legume la cuptor

Printeaza

Reteta pastrav cu legume la cuptor din: pastrav, rosii, ardei, ceapa, ulei, apa, foi de dafin, sare, piper, vin.

Ingrediente:Reteta_pastrav_cu_legume_la_cuptor

  • 6 bucăţi păstrăv
  • 2-3 roşii
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 100 g ulei
  • puţină apă
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • puţin vin alb

 

Mod de preparare:

Cureţi bine peştele, îl speli şi îl condimentezi cu sare şi piper. Il pui într-o tavă dreptunghiulară.

Speli şi tai bucăţi mari legumele: roşiile, ardaiul, ceapa. Le presari peste peşte, adaugi folile de dafin, uleiul şi puţină apă şi dai la cuptor.

Dupa ce s-a copt peştele cam la jumătate, adaugi vinul alb, ca să-l aromatizezi.

Reteta pastrav cu legume la cuptorReteta_pastrav_cu_legume_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.