Reteta paste Primavera

Printeaza

Paste Primavera din: paste, salam sau carnat picant, parmezan, busuioc, otet, ulei, sare.

Ingrediente:paste Primavera

  • 400 g paste
  • 150 g salam sau cârnat picant şi foarte uscat
  • 100 g parmezan
  • busuioc verde
  • 2-3 linguri oţet balsamic
  • 3-4 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Pentru început, se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi cu 1-2 linguri ulei de măsline. Se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce au fiert pastele, se scot în sită şi se pun sub jetul de apă rece. Se scurg apoi.

Intre timp, se taie cârnatul fâşii subţiri şi parmezanul cubuleţe. Se spală busuiocul şi se toacă mărunt.

Pastele fierte se pun într-un bol, se adaugă salamul şi parmezanul şi se presară cu sare şi oţet balsamic, după gust. Se servesc ornate cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.