Reteta paste cu legume la cuptor

Printeaza

Reteta paste cu legume la cuptor din: faina, apa, sare, ulei, ardei, ciuperci, rosii, ceapa, suc de rosii, spanac, usturoi, cascaval.

Ingrediente:Reteta_paste_cu_legume_la_cuptor

Pentru aluatul de paste:

  • 80 g făina de grâu dur
  • 80 g făină albă
  • 65 ml apă
  • sare
  • 1 lingură ulei

Pentru umplutură:

  • 1 ardei gras
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 200 g roşii în bulion
  • 200 g suc de roşii
  • 2 legături de spanac
  • 3 căţei de usturoi
  • 200 g caşcaval de post
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, combini cele două tipuri de făină, adaugi sarea şi uleiul şi amesteci uşor. Pui apă călduţă, treptat, şi frămânţi o cocă tare.

După câteva minute, când aluatul devine elastic, îl acoperi cu un vas de sticlă şi îl laşi 30 de minute să se odihnească.

Când vasul s-a aburit, scoţi aluatul şi-l întinzi în foaie destul de subţire, cu un sucitor de lemn, dat prin făină. Il laşi să se zvânte 10-15 minute.

Speli, cureţi şi tai legumele. Intr-o tigaie, pui puţin ulei şi le căleşti câteva minute. Presari sare şi puţin piper.

Speli şi opăreşti spanacul 5 minute. Il tai mărunt şi-l amesteci cu 150 g de caşcaval ras, usturoiul zdrobit şi restul de legume.

Pe foaia de aluat întinsă aşezi uniform acest amestec şi apoi rulezi încet. Tai bucăţi potrivit de mari şi le aşezi cu grijă într-un vas termorezistent.

Combini roşiile din bulion cu sucul de roşii, sărezi şi piperezi, adaugi cimbru şi busuioc şi torni totul deasupra minirulourilor.

Le presari cu restul de caşcaval ras şi dai la cuptor.

Reteta paste cu legume la cuptor

Reteta_paste_cu_legume_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.