Reteta paste cu cartofi

Printeaza

Reteta paste cu cartofi din: paste, cartofi, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Reteta paste cu cartofi

  • 250 g paste
  •  5 cartofi
  •  1 ceapă
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Cartofii îi cureţi, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert cu puţină sare. Când sunt gata, îi strecori. Fierbi pastele conform instrucţiunilor.

Ceapa o tai mărunt, o căleşti în ulei până sticleşte şi se înmoaie bine. Adaugi apoi cartofii fierţi, pe care îi căleşti puţin. Toată această compoziţi o pui peste paste.

Adaugi sare şi puţin piper, după care poţi consuma preparatul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.