Reteta paleuri

Printeaza

Reteta paleuri din: magarina, zahar, galbenus, praf de copt, crema de ciocolata, ciocolata neagra.

Ingrediente:Reteta_paleuri

Pentru aluat:

  • 300 g margarina
  • 250 g zahăr pudră
  • 4 gălbenuşuri
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 1/2 plic praf de copt

Pentru umplutură:

  • cremă de ciocolată, după gust

Pentru decor:

  • 50 g ciocolată neagra

 

Mod de preparare:

Margarina se amestecă cu zahărul pudră şi cel vanilat şi, apoi, după ce se obţine o cremă spumoasă, se adaugă gălbenuşurile, pe rând.

Făina se amestecă cu praful de copt şi se adaugă în compoziţie, care apoi se omogenizează. Aluatul se pune într-un poş sau într-o pungă cu colţul tăiat.

Se eliberează mici cantităti în tava de copt tapetată cu hârtie şi se coc 10 minute. Se lasă apoi la răcit şi se unesc două câte două cu cremă de ciocolată.

Se topeşte ciocolata şi, cu dinţii unei furculiţe înmuiate în ciocolată, se trece pe deasupra fursecurilor aşezate pe un grătar. Se aşază fără a le suprapune pe platoul de servit.

Reteta paleuri

Reteta_paleuri

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune paleurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.