Reteta paine cu usturoi

Printeaza

Reteta paine cu usturoi din: unt, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Reteta paine cu usturoi

  • 120 g (1/2 cană) de unt înmuiat sau margarină
  • 6 căţei mari de usturoi
  • 15 g (1 lingură) de pătrunjel tocat foarte fin (facultativ)

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un castron şi amestecaţi până când pasta devine omogenă.

Intindeti pe pâine (pentru cei cu adevărat gurmanzi, ungeţi pâinea pe ambele părţi), înveliţi totul în folie de aluminiu şi puneţi în cuptorul preîncălzit la 220°C timp de aproximativ 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.