Reteta jumari

Printeaza

Reteta jumari din: slanina, untura.

Ingrediente:Reteta jumari

  • 5 kg slănină
  • 3 linguri de untură sau 500 ml apă

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie cuburi 5 kg slănină, se pun în cratiţă, se adaugă sare cât se ia între 3 degete, precum şi 3 linguri de untură sau 500 ml apă. Se pun la foc, amestecând în oală continuu, până ce slănina lasă untură.

Apoi se prăjesc bucăţile de slănină în continuare până se rumenesc şi nu mai au untură în ele. Se strecoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.