Reteta jeleu de portocale rosii

Printeaza

Reteta jeleu de portocale rosii din: suc de portocale, zahar.

Ingrediente:Reteta jeleu de portocale rosii

  • 500 ml suc de portocale roşii
  • 500 g zahăr gelifiant 1:1

 

 

 

Mod de preparare:

Puteţi stoarce portocalele în casă sau puteţi opta pentru suc din comerţ. Aveţi grijă, însă, să nu cumpăraţi nectar, ci suc.

Amestecaţi-l cu zahărul, puneţi la fiert până vă iese proba de gelatinizare şi turnaţi fierbinte în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.