Reteta inghetata cu fructe de padure
PrinteazaReteta inghetata cu fructe de padure din: branza de vaci, fructe de padure, frisca, zahar, esenta de vanilie.
- 250 g brânză de vaci grasă
- 2 căni fructe de pădure
- 300 ml frişcă lichidă
- 5 linguri zahăr pudra
- 4 linguri zahăr tos
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Pui fructele într-un vas, presari zahărul tos, laşi 10 minute, apoi le mixezi bine. Baţi frişca lichidă.
Freci brânza de vaci cu zahărul pudră, adauşi frişca bătută bine, esenţa de vanilie, fructele mixate şi omogenizezi. Torni compoziţia în pahare individuale din plastic udate cu apă (sau într-o caserolă mai mare).
Laşi la congelator 4-5 ore.
Pofta buna!