Reteta gogosi

Printeaza

Reteta gogosi din: piure de dovleac, oua, faina, scortisoara, praf de copt, zahar, zeama de lamaie, ulei.

Ingrediente:Reteta_gogosi

  • 300 g piure de dovleac
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 1 linguriţă scortisoară
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahăr
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • 50 g zahăr pudră amestecat cu scortisoară măcinata
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Amesteci piureul de dovleac cu ouăle bătute uşor, un praf de sare, praful de copt, scorţişoara măcinată, două linguri de zahăr, zeama de lămâie şi făina turnată în ploaie.

Iei cu lingura înmuiată în apă aluat şi îl torni grămăjoare în uleiul bine încins. Le întorci pe ambele părţi, pentru a se rumeni uniform, apoi le scoţi pe prosoape absorbante.

Presari gogoşile fierbinţi cu zahăr pudră amestecat cu scorţişoară măcinată şi le serveşti imediat. Sunt bune şi reci.

Reteta gogosi

Reteta_gogosi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Gogoși cu urdă

Gogoși cu urdă din: urda, oua, grij, faina, bicarbonat, zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar vanilinat, ulei.   Ingrediente: 400 g urdă 2 ouă 4 linguri griș 4 linguri făină 1 linguriță bicarbonat sau praf de copt 6 linguri zahăr coajă rasă și zeamă de lămâie 2 plicuri zahăr vanilinat 200 ml ulei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.