Reteta gogosi cu banane

Printeaza

Reteta gogosi cu banane din: banane, frisca, lapte, oua, praf de copt, zahar, esenta de vanilie, ulei.

Ingrediente:Reteta_gogosi_cu_banane

  • 2 banane
  • 450 g făină
  • 300 ml lapte
  • 2 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 200 ml ulei pentru prăjit
  • 100 g zahăr cu aromă de vanilie

 

Mod de preparare:

Decojeşti bananele şi le tai pe lung o dată, după care le tai felii. Intr-un bol mare, bate ouăle împreună cu zahărul vanilinat şi esenţa de vanilie.

Când s-au dizolvat cristalele de zahăr, pui alternativ făina şi laptele, în cantităţi mici, amestecând până când omogenizezi compoziţia.

Pui praful de copt şi bananele şi mixezi din nou până la omogenizare. Incingi uleiul într-o tigaie mai înaltă şi cu baza mică.

Inmoi o lingură în ulei şi iei compozitie pe care o laşi să se prăjească în baia de ulei, la foc mediu, având grijă să întorci gogoşile pe ambele părţi.

Le scoti pe şervete absorbante şi le pudrezi cu zahăr aromat, când s-au mai racit.

Reteta gogosi cu banane

Reteta_gogosi_cu_banane

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.