Reteta gogosele cu branza

Printeaza

 Reteta gogosele cu branza

Ingrediente:Gogosele cu brânza

  • 5-6 linguri cu vârf cu brânză de vaci
  • 4 lin­guri de făină
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 2-3 linguri griş
  • 4-5 cartofi
  • ulei
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pui la fiert cartofii în coajă şi când sunt gata îi cureţi, îi pasezi ca pentru piure şi îi amesteci cu brânza de vaci, oul crud, zahărul, grisul şi coaja de lămâie.

Faci apoi gogosele pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins. Sunt foarte bune talde, pudrate cu zahăr.

Gogoşele cu brânză

Gogosele cu brânza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.