Reteta fursecuri cu miere

Printeaza

Reteta fursecuri cu miere din: faina, unt, zahar, oua, miere, scortisoara, ghimbir, cuisoare, sare, coaja rasa de portocale, praf de copt.

Ingrediente:Reteta_fursecuri_cu_miere

  • 280 g faina
  • 165 g unt moale
  • 180 g zahar
  • 2 oua
  • 60 ml miere
  • 2 lingurite praf de ghimbir
  • o lingurita praf de copt
  • 1/2 linguriţa scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de cuisoare
  • 1/4 lingurita sare
  • o lingura apa sau suc de portocale
  • 2 lingurite coaja rasa de portocale

Mod de preparare:

Se amestecă făina, ghimbirul, praful de copt, scorţişoara, cuisoarele si sarea.

Separat, se amestecă untul cu zahărul până ce se obţine o cremă, se adaugă ouăle si mierea, apoi sucul si coaja de portocală. Se adaugă apoi, treptat, amestecul cu făină, se omogenizează si se lasă la rece 30 de minuţe.

In tava de copt tapetată cu hârtie se pun mici cantităti de aluat, se aplatizează uşor şi se lasă la copt 15 minute maximum.

 

Pofta  buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.