Reteta dulceata de pere

Printeaza

Reteta dulceata de pere din: pere, zahar, apa.

Ingrediente:Reteta dulceata de pere

  • 3-4 kg pere
  • 1,5-1,7 kg zahăr
  • 600 ml apă
  • 6 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert, iar când clocoteşte, adaugi zahărul şi amesteci bine. Laşi să se formeze un sirop mai vâscos, în care adaugi perele curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă.

Adaugi zahărul vanilat şi laşi la foc potrivit până scade. Pui în borcane dulceaţa, înfiletezi bine capacele şi le întorci cu faţa în jos până ce se răcesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.