Reteta delicioasa de pui la frigare

Printeaza

Reteta delicioasa de pui la frigare din: pui, sare, unt.

Ingrediente:Reteta delicioasa de pui la frigare

  • 2 pui de circa 700-800 g fiecare
  • sare
  • unt

Mod de preparare:

Curăţaţi bine puii, treceţi-i prin flacără, spălaţi-i, apoi tamponaţi-i cu un şervet foarte uscat şi curat. Infigeţi-i pe frigare, apoi frigeţi-i la jar, învârtindu-i încet, vreme de 50 de minute.

Ungeţi-i din când în când cu unt şi, dacă vă place şi cu mujdei.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.