Reteta de sos alb

Printeaza

Reteta de sos alb din: lapte, unt, faina, sare.

Ingrediente:Reteta de sos alb

  • 1 pahar lapte
  • 5 g unt
  • 50 g făină
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune laptele să fiarbă şi cand clocoteşte, se adaugă făina amestecată cu o lingură de lapte rece.

Se amestecă şi se lasă să fiarbă 10-15 mi­nute, apoi se ia de pe foc şi se amestecă cu untul.

Se poate drege cu gălbenuş, smantană sau frişca.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.