Reteta de post: Ardei umpluti

Printeaza

Ardei umpluti din: ardei grasi, orez, ceapa, margarina, concentrat de legume, verdeata si sare.

Ingrediente:Ardei_umpluti

  • 8 ardei grasi
  • 8 linguri orez cu bob rotund
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri margarina
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • verdeata, dupa gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curata ardeii grasi de seminte si nervuri şi se taie în două. In margarină topită se pune ceapa la călit şi, după ce a devenit aurie, se adaugă orezul şi se lasă 10 minute pe foc, cât să se umfle. Se potriveşte gustul de sare.

Se umplu jumătăţile de ardei, se aşază într-o formă de cuptor şi se adaugă concentra­tul dizolvat în putină apă. Se ţin ardeii la cuptor 30 de minute. După ce s-au făcut, se aduc la masă presăraţi cu verdeaţă, după gust.

Ardei umpluti

Ardei_umpluti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.