Reteta ghiveci de legume

Printeaza

Reteta ghiveci de legume din: cartofi, dovlecel, morcovi, mazare, rosii, ardei, fasole, ceapa, vanata, telina, varza, marar, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Reteta ghiveci de legume

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 cutie de mazăre
  • 4 roşii
  • 2 ardei
  • 1 cutie fasole verde
  • 2 cepe
  • 1 vânătă
  • 1 ţelină
  • 1 varză mică
  • 1 legătură de mărar şi pătrun­jel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coajă, se taie fâşii, se să­rează şi se lasă la scurs. Ceapa se înăbuşă în ulei cu puţină apă, se adaugă vinetele şi celelalte le­gume tocate şi se lasă la fiert 10 minute.

Se ada­ugă roşiile, după ce au fost opărite şi curăţate de pieliţă, un pahar de apă, o parte din verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper şi se mai fierbe 30 de minute, fără să se mestece.

Se introduce la cup­tor până scade. La sfârşit se adaugă restul de verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ghiveci de legume la cuptor

1 comentariu

  1. Mirela Constantinescu

    Da este bun, dar fara dovlecel 🙂 ca nu mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.