Reteta de conopida pane

Printeaza

Reteta de conopida pane din: conopida, oua, faina, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Reteta de conopida pane

  • 1 conopidă, desfăcută bucheţele
  • 3 ouă
  • 3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui conopida, bine spălată, în apă clocotită cu sare, după gust. După ce s-a înmuiat puţin, o scoţi şi o pui la scurs.

Separat, baţi ouăle şi presari 2 linguri de făină în ploaie, amestecând continuu. Potriveşti de sare şi piper, omogenizezi şi pui restul de făină pe o farfurie.

Treci bucheţelele scurse bine prin făină, ou şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şerveţele absorbante şi le serveşti, după gust, cu sos de usturoi sau cu salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.