Reteta de ciuperci in saramura

Printeaza

Ciuperci in saramura din: ciuperci, sare, apa.

Ingrediente:Ciuperci in saramura

  • ciuperci
  • sare
  • apa

 

 

Mod de preparare:

Ciupercile se aleg, se curăţă, se spală şi apoi se opăresc cinci-şase minute, după care se scot şi se aşează pe o sită să se scurgă bine. Se bagă apoi în borcane şi se toarnă deasupra apa în care au fost opărite.

Se fierb la bain-marie, în prima zi, 30 minute, iar a doua zi, 15 minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci in saramura
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.