Reteta crap cu ciuperci

Printeaza

Reteta crap cu ciuperci

Reteta crap cu ciuperci din: file de crap, ciuperci, ceapa, rosii, sare, piper, cimbru, patrunjel, vin, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg file de crap
  • 800 gr ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 400 gr rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • foaie dafin
  • cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori, ciupercile spalate, curatate si taiate felii subtiri.

Se toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion lasandu-se in cuptor inca 10 minute.

Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.