Reteta cosulete cu legume

Printeaza

Reteta cosulete cu legume din: galbenusuri, faina, margarina, iaurt, sare, cimbru, vanata, dovlecei, ardei, ciuperci.

Ingrediente:Reteta_cosulete_cu_legume

Pentru aluat:

  • 2 gălbenuşuri
  • 430 g făină
  • 175 g margarină
  • 125 ml iaurt
  • sare
  • cimbru măcinat

Pentru umplutura:

  • 1 vânătă
  • 2 dovlecei
  • 200 g roşii cherry
  • 1 ardei gras roşu
  • 3-4 ciuperci champignon

 

Mod de preparare:

Amestecă margarina cu 30 g de făină şi lasă deoparte. Restul de făină frământă-l cu gălbenuşurile, iaurtul, sare. întinde aluatul şi unge-l cu jumătate din crema de margarină.

Impătureşte ca pe plic şi dă la rece 15 minute, întinde şi unge aluatul cu restul de margarină, presară puţin cimbru. Impătureşte şi dă la rece o jumătate de oră.

Feliază vânătă şi dovleceii, curăţă ardeiul şi ciupercile şi pune-le pe un grătarîncins (sau într-o tigaie teflonată), uns cu puţin ulei. Scoate-le într-un castron, sărează, piperează şi ţine-le la cald.

La final, coace roşioarele.

Intinde aluatul şi taie-l după forma tartelor. Umple-le apoi cu boabe de fasole şi coace-le 10 minute. Indepărtează boabele şi aşază în fiecare tartă umplutura de legume.

Dă la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.