Reteta cornulete cu nuca si rahat
PrinteazaReteta cornulete cu nuca si rahat din: margarina, faina, zahar, lapte, sare, rahat, nuci.
- un pachet margarină
- 400 g făina
- 150 g zahâr pudră
- 3 linguri lapte de soia
- un praf sare
Pentru umplutură:
- rahat
- nuci
Pentru servit:
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Margarina se mixează cu zahărul pentru a obţine o spumă. Se adaugă praful de sare si făina, alternativ cu laptele.
Se amestecă bine, se frământă şi se lasă aluatul 30 de minute să se odihnească.
Se împarte aluatul în mai multe bile de mărimea unei mandarine, se întind foi care se taie în triunghiuri şi se umplu cu nucă si rahat.
Se coc 20-25 de minute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se servesc cu zahăr pudră.
Reteta cornulete cu nuca si rahat
Pofta buna!