Reteta cornulete cu nuca si rahat

Printeaza

Reteta cornulete cu nuca si rahat din: margarina, faina, zahar, lapte, sare, rahat, nuci.

Ingrediente:Reteta_cornulete_cu_nuca_si_rahat

  • un pachet margarină
  • 400 g făina
  • 150 g zahâr pudră
  • 3 linguri lapte de soia
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • rahat
  • nuci

Pentru servit:

  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Margarina se mixează cu zahărul pentru a obţine o spumă. Se adaugă praful de sare si făina, alternativ cu laptele.

Se amestecă bine, se frământă şi se lasă aluatul 30 de minute să se odihnească.

Se împarte aluatul în mai multe bile de mărimea unei mandarine, se întind foi care se taie în triunghiuri şi se umplu cu nucă si rahat.

Se coc 20-25 de minute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se servesc cu zahăr pudră.

Reteta cornulete cu nuca si rahat

Reteta_cornulete_cu_nuca_si_rahat

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.