Reteta ciuperci la gratar

Printeaza

Reteta ciuperci la gratar din: ciuperci, margarina, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Reteta ciuperci la gratar

  • 2 kg ciuperci mari
  • margarină
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, li se rup picioruşele şi se lasă la scurs, pe un şervet. Se pun pe grătarul încins şi se prăjesc pe fiecare parte 3-4 minute.

Se servesc imediat presărate cu bucăţele de marga­rină, zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust. Se pot stropi cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.