Reteta ciorba greceasca

Printeaza

Reteta ciorba greceasca din: tacamuri de pui, ceapa, morcov, telina, ardei, galbenus, smantana, suc de lamaie, marar, sare.

Ingrediente:Reteta_ciorba_greceasca

  • 500 g tacâmuri de pui
  • o ceapă
  • un morcov
  • o felie rădăcină ţelină
  • un ardei gras
  • 2 gălbenuşuri
  • 150 ml smântână
  • sucul a două lămâi
  • o legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Tacâmurile de pui se pun la fiert în apă cu sare si se ia spuma ori de câte ori apare.

Intre timp, se taie morcovul si ţelina mărunt şi se pun la fiert. Se adaugă apoi ceapa cu ardeiul tăiate mărunt şi se lasă la fiert.

Dacă si tacâmurile si legumele sunt fierte, se drege supa cu amestec de gălbenuşuri frecate cu smântână si sucul de lămâie.

Se pune un polonic de zeamă în amestecul de ou şi apoi se toarnă cu totul în oală.

Se amestecă, se potriveşte gustul de sare şi se trage de pe foc. Se pune mărarul şi se lasă 10 minute înainte de a servi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă Rădăuțeană – Deliciu tradițional din bucătăria românească

Ciorbă Rădăuțeană – Deliciu tradițional din bucătăria românească din: carne de pui, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, radacina de patrunjel, orer, oua, smantana, sare, piper, leustean.   Ingrediente: 500 g carne de pui sau curcan 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 1 păstârnac, tăiat în cubulețe mici 1 țelină mică, tăiată […]

retete

Ciorba de perișoare – Rețetă tradițională și delicioasă

Ciorba de Perișoare – Rețetă Tradițională și Delicioasă din: carne de vita sau porc, ceapa, oua, orez, morcovi, radacina de patrunjel, telina, cartof, ardei gras, apa, sare, piper, marar.   Ingrediente: 500g carne de vită sau porc, măcinată 1 ceapă, tocată fin 2 ouă 2 linguri orez 2 morcovi, cubulețe 1 rădăcină de pătrunjel, cubulețe […]

 

retete

Ciorbă de Perișoare Autentică: Rețetă Tradițională și Nutrițională

Ciorbă de Perișoare Autentică: Rețetă Tradițională și Nutrițională din: carne tocata de vita sau porc, oua, orez, patrunjel, ceapa, morcovi, cartofi, bulion, sare, piper, leustean. Ingrediente: 500g carne tocată de vită sau porc 2 ouă 50g orez 1 legătură de pătrunjel 1 ceapă mare 2 morcovi 2 cartofi 2 linguri de bulion sare, piper și […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.