Reteta ciorba de porc cu tarhon

Printeaza

Reteta ciorba de porc cu tarhon din: carne de porc, zer, ou, cartofi, morcov, pastarnac, telina, ceapa, tarhon, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_ciorba_de_porc_cu_tarhon

  • 200 g carne proaspătă de porc
  • 300 g carne de porc afumată
  • 500 ml zer
  • 1 ou
  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastârnac
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 legătură tarhon verde sau 1 lingură tarhon în oţet
  • 200 g smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi mici, pe care le pui la fiert în 3 litri.de apă. Indepărtezi spuma de câte ori este nevoie.

Intre timp, cureţi zarzavatul şi îl tai cubuleţe. Când carnea e pe jumătate fiartă, pui în oală legumele şi le laşi să fiarbă împreună cu carnea 20 de minute.

Reteta ciorba de porc cu tarhon

Reteta_ciorba_de_porc_cu_tarhon

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.