Reteta ciorba de pasare cu usturoi

Printeaza

Reteta ciorba de pasare cu usturoi din: carne de pasare, ceapa, morcov, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie, sare.

Ingrediente:Reteta_ciorba_de_pasare_cu_usturoi

  • 600 g carne de pasăre
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 50 g orez
  • 1 lingură de făină
  • 200 g smântână
  • 1 legătură de verdeaţă (leuştean sau pătrunjel)
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 ouă
  • 1/2 lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Porţionează carnea şi pune-o la fiert în apă cu sare. Indepărtează spuma, apoi adaugă ceapa tocată mărunt, zarzavatul tăiat peştişori şi orezul.

Când carnea si zarzavatul sunt fierte, ia vasul de pe foc. Amestecă gălbenuşurile cu făina, mujdeiul de usturoi şi zeama de lămâie, adaugă smântână, subţiază cu zeamă din ciorbă şi toarnă compoziţia în oală.

Potriveşte de sare, pune din nou ciorba pe foc şi las-o să dea într-un clocot. La servire, presară verdeaţă tocată mărunt şi, dacă vrei, mai adaugă smântână.

Reteta ciorba de pasare cu usturoi

Reteta_ciorba_de_pasare_cu_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.