Reteta budinca de piscoturi

Printeaza

Reteta budinca de piscoturi din: unt, piscoturi, lapte, oua, zahar.

Ingrediente:Reteta budinca de piscoturi

  • 50 g unt
  • 100 g pişcoturi
  • 130 ml lapte nefiert
  • 4 ouă
  • 50 g zahăr pudră
  • unt pentru uns

Mod de preparare:

Pişcoturile se înmoaie în lapte. Intre timp, untul se freacă spumă, se adaugă zahărul pudră, gălbenuşurile, unul câte unul, amestecând mereu, pişcoturile, albuşurile bătute spumă tare şi se amestecă în continuare, uşor.

Se unge un vas de Jena cu unt, se toarnă compoziţia, se bagă la cuptor şi se coace la foc moale, timp de 10-15 minute. Se serveşte cu sos de vişine.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.